Primar

Primar Motoseni Ghelase

Ghelase Armencea Corneliu Constantin

Anul nasterii: 1967
Profesia: Tehnician veterinar
Telefon : 0234.284.009
Audiente: Luni 09:00 – 13:00
Apartenenta politica: Partidul Social Democrat (PSD)

Distinse doamne,
Distinsi domni,

In actiunea administratiei noastre, trecutul si prezentul sunt premize importante. Dar tinta noastra este viitorul. Ceea ce inseamna ca nevoile si aspiratiile oamenilor, problemele comunei si solutiile ce se impun sunt preocuparile noastre permanente. Multumesc  tuturor celor care m-au votat, dandu-mi, astfel, mandat sa fiu astazi, aici, in postura in care ma aflu, aratandu-mi incredere si punandu-si sperante ca voi fi un primar asa cum isi doresc ei sa aiba comuna Motoseni. Multumesc, in egala masura, colegilor  impreuna cu care am facut campania electorala finalizata cu frumoasa victorie. Si, desigur, multumesc in mod special lui Dumnezeu, ca mi-a dat putere si a facut ca astazi sa fiu sanatos, total apt sa onorez angajamentele luate in fata cetatenilor.
N-o sa reenunt aici nici un angajament. Le-am facut cunoscute in suficienta masura in timpul campaniei. Ce vreau sa fac acum este, insa, sa va spun, cu hotararea mea ferma ca tot ce-am promis sa devina realitate.  In Romania si mai ales in Motoseni, dar, de altfel, oriunde, oamenii au nevoie de fapte, nu de vorbe, de infaptuiri, nu de explicatii pentru neputinta.
Va asigur ca veti gasi in mine un aparator al caracterului multireligios, multietnic si multicultural al comunei Motoseni si va rog sa transmiteti celor pe apropiati  profundul meu respect, indiferent de tot ce ne diferentiaza. Va asigur de totala mea deschidere spre relatii economice, culturale, sportive, turistice si de orice alta natura pozitiva. Va asigur ca eu si intreg colectivul Primariei Motoseni vom lucra pentru mai binele dv. si al comunei noastre, tratandu-va cu respect total, transparenta, cinste, corectitudine si promptitudine, intr-un cuvant: profesionalism.
Trebuie sa fiti convinsi ca veti gasi usa primarului  oricand deschisa si ca eventualele sugestii cu care veti veni pentru mai binele comunei vor fi primite de mine cu toata deschiderea. Va doresc sa aveti parte de multa sanatate si multe bucurii alaturi de distinsa dv. familie.
Vom continua proiectele in curs si vom incepe si altele. Nu a fost usor, dar am gasit drumul si vom reusi. Se spune ca fericirea nu este o tinta ci mai degraba drumul intr-acolo. Vom parcurge acest drum, atenti la oameni si la nevoile lor, ca si pana acum.
Asa cum am învatat, în toti acesti aproape 2 ani de când suntem împreuna, succesele, mai ales când ele sunt rezultatul unor eforturi sustinute, le sarbatorim împreuna, asemeni unei mari familii. Ne bucuram sa va avem alaturi de noi la crearea acestei pagini pentru dumneavoastra. Este cea mai clara dovada ca eu, personal, sunt cu sufletul alaturi de dumneavoastra.
A fi primar în Motoseni înseamnă în primul rând a da încredere locuitorilor în comuna lor şi în viitorul ei.  Înseamnă a da sau a reda  convingerea că se poate mai mult, ambiţia de a vrea mai mult, mândria că reuşim să facem mai mult, că trebuie să avem ambiţii mai mari şi trebuie să facem eforturi mai mari!
Până în 2012, Motoseni a fost o comuna  a ambiţiilor mici şi a eforturilor modeste. În ciuda tuturor acestor aspecte negative, lucrurile încep sa se miste, iar satul dumneavoastra începe sa capete o noua fata. Eu am altă viziune: eu cred că Motoseni e o comuna mare! Şi mi-am propus să fac ceea ce se poate pentru ca să aibă ritmul de dezvoltare şi viaţa specifice unui oras. Iar pentru asta am început cu infrastructura. Şi nu ne oprim aici!  O comuna  importanta are însă şi alte nevoi. E vorba de viaţă culturală şi spirituală, e vorba de sport şi relaxare. Vreau ca Motoseniul  să fie un loc cât mai prietenos pentru locuitorii ei, dar şi pentru turiştii pe care îi atragem prin monumente istorice. .
Ca parinte si ca primar imi doresc ca scolile in care invata copiii nostri sa dispuna de cele mai bune conditii. Construim pentru viitorul copiilor noştri, dar ne respectăm în acelaşi timp părinţii şi bunicii. Pensia lor nu este o povara pentru noi, cei mai tineri şi activi. Pentru pensia lor au muncit o viaţă întreagă. Ne-au educat şi ne-au îmbrăcat. Este foarte simplu: trebuie să-i ajutăm cât putem.
Şi dacă am vorbit despre oameni, vreau să nuanţez şi să spun: investiţiile care se fac în comuna sunt pentru oameni. Stimati locuitori ai comunei , va chem ca, impreuna, sa facem Motoseniul: PROSPER, DINAMIC, MODERN, CURAT, SĂNĂTOS, FRUMOS, EDUCAT, PERFORMANT, exact cum meritam. Vă adresez salutul meu si al intregii mele echipe.

Cu cele mai bune sentimente, primar Ghelase Armencea Corneliu Constantin

Va multumesc frumos!
Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns